درخواست افزونه جستجو مطلب یا برگه خواص بر اساس شهر یا نوع فعالیت

یادآوری رمزعبورثبت نام

دوست عزیز: برای مشاهده تمام امکانات سایت باید به سایت وارد شوید ویا ثبت نام نمایید

زمان کنونی: 29-05-2023, 11:32 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: آقاجانی
آخرین ارسال: هادی صفرزاده
پاسخ: 4
بازدید: 2816

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
04-04-2016, 11:27 PM
ارسال: #1
با سلام خدمت اساتید محترم ورد پرس

من میخوام یک سایت خدمات راه اندازی کنم و برای هر مشتری یک صفحه خاصی رو اختصاص بدم که بتونه نوع فعالیت و اطلاعات خودشو تو اون صفحه بنویسه

و یک صفحه جستجو راه اندازی کنم تا کاربرا بتونن بر اساس شهر و نوع فعالیت مشتری بتونن براحتی صفحات مشتری های مدنظرشونو پیدا کنن

از اساتید محترم خواهشمندم اگه افزونه خواص یا روش خواصی رو میدونن راهنماییم کنن
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
05-04-2016, 09:59 AM
ارسال: #2
RE: درخواست افزونه جستجو مطلب یا برگه خواص بر اساس شهر یا نوع فعالیت
دوست عزیز بهترین پیشنهاد من به شما استفاده از قالب های دایرکتوری هستش مانند دایرکتوری املاک و ماشین دایرکتوری هایی هستند برای کار که با جستجو می تونید پیداشون کنید.

برای اینکه خود کاربر بتونه اطلاعاتش رو بنویسه اگر خود قالب همچین امکانی نداشت می تونید با خرید افزونه های پروفایل ساز به کاربرا اجازه بدید پروفایلشون رو بسازن و اطلاعات مورد نیازشون رو بنویسن اما پیشنهاد بهتر اینه که شما با افزونه " تماس با ما 7 " یه فرم طراحی کنید و اطلاعات مورد نیاز رو از کاربر بگیرید و نهایتا خودتون دستی برای هر کاربر صفحه بسازید و با زیبایی تمام اطلاعاتشون رو در صفحه قرار بدید

----

+ 60 قالب مخصوص کاریابی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امضای هادی صفرزاده
به گروه تلگرامی ما بپیوندید تا آخرین اخبار و مطالب مفید وردپرس را در گوشی یا سیستم خود داشته باشید و همچنین سوالات خود را با ما در میون بگذارید:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
05-04-2016, 05:49 PM
ارسال: #3
(05-04-2016 09:59 AM)هادی صفرزاده نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوست عزیز بهترین پیشنهاد من به شما استفاده از قالب های دایرکتوری هستش مانند دایرکتوری املاک و ماشین دایرکتوری هایی هستند برای کار که با جستجو می تونید پیداشون کنید.

برای اینکه خود کاربر بتونه اطلاعاتش رو بنویسه اگر خود قالب همچین امکانی نداشت می تونید با خرید افزونه های پروفایل ساز به کاربرا اجازه بدید پروفایلشون رو بسازن و اطلاعات مورد نیازشون رو بنویسن اما پیشنهاد بهتر اینه که شما با افزونه " تماس با ما 7 " یه فرم طراحی کنید و اطلاعات مورد نیاز رو از کاربر بگیرید و نهایتا خودتون دستی برای هر کاربر صفحه بسازید و با زیبایی تمام اطلاعاتشون رو در صفحه قرار بدید

----

+ 60 قالب مخصوص کاریابی
ممنون مدیر عزیز بابت راهنماییتون منم در نظر دارم صفحه رو خودم دستی بسازم فقط نمیدونم تو صفحه جستجو چطور یک لیست باز شو برای شهر ها و نوع فعالیت ها درست کنم و صفحات رو به این لیست ها اختصاص بدم
به عنون مثال وقتی شهر تهران رو انتخاب میکنن فقط صفحاتی که به شهر تهران اختصاص داده شدن رو بیاره
نمیشه با خود قالب های وردپرس با افزونه خاص این کارو کرد ؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
08-04-2016, 11:35 AM
ارسال: #4
دوست عزیز قالب مخصوص این کار هست جای اینکه خودتون رو ازیت بکنید و افوزنه پپیدا کنید و کاستومایزش کنید یه قالب مناسب پیدا کنید ، قالب هایی که تمام امکانات مورد نیاز شما رو داشته باشن زیاد هست
امضای هادی صفرزاده
به گروه تلگرامی ما بپیوندید تا آخرین اخبار و مطالب مفید وردپرس را در گوشی یا سیستم خود داشته باشید و همچنین سوالات خود را با ما در میون بگذارید:

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ 

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
                                 علم تجربه ایست شیرین و بی پایان کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای انجمن های تخصصی انجمن وردپرس محفوظ می باشد                   طراحی و اجرا : سرورنگار