تشخیص تصویر شاخص

یادآوری رمزعبورثبت نام

دوست عزیز: برای مشاهده تمام امکانات سایت باید به سایت وارد شوید ویا ثبت نام نمایید

تشخیص تصویر شاخص
زمان کنونی: 29-05-2023, 12:14 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: علیاردلان
آخرین ارسال: هادی صفرزاده
پاسخ: 4
بازدید: 2978

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تشخیص تصویر شاخص
04-08-2016, 03:51 AM
ارسال: #1
تشخیص تصویر شاخص
سلام دوستان عزیز
امیدوارم حالتون خوب باشه
من نیاز به یک افزونه دارم که بتونه لینک اولین تصویری که در متن پست وجود داره رو (چه در داخل هاست و چه در هاست دیگری) به عنوان تصویر شاخص قرار بده
اما همون لینک رو به عنوان تصویر شاخص انتخاب کنه و نه اینکه بیاد اون رو دوباره توی هاست آپلود کنه!

افزونه auto-post-thumbnail که در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
معرفی شده، متاسفانه تصویر رو دوباره توی هاست آپلود میکنه که همین باعث میشه کلی از فضای هاست بیخود از بین بره

ممنون میشم روش و یا افزونه ای در این خصوص به بنده معرفی کنید
با تشکر از شما
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
05-08-2016, 11:01 AM
ارسال: #2
RE: تشخیص تصویر شاخص
! پیشنهاد می کنم فضای هاستتون رو بیشتر بکنید تا نگرانش نباشید !

تصاویر حجم خاصی ندارن و در صورتی که شما 1000 تصویر شاخص با میانگین حجم 150 کیلوبایت نیز آپلود بکنید اون موقع تازه 150 مگ از حجم هاست شما پر میشه !

همچنین این که تصویر تو یه هاست غریبه باشه اصلا به شما پیشنهاد نمیشه ! چون اگ اتفاقی به اون هاست/سایت غریبه بیوفته شما تمام تصاویری که از اونجا گذاشتید رو از دست خواهید داد ...

پیشنهاد می کنم با خیال راحت تصاویرتون رو آپلود کنید تو هاست خودتون و نگرانش نباشید :-)
امضای هادی صفرزاده
به گروه تلگرامی ما بپیوندید تا آخرین اخبار و مطالب مفید وردپرس را در گوشی یا سیستم خود داشته باشید و همچنین سوالات خود را با ما در میون بگذارید:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
06-08-2016, 05:11 PM
ارسال: #3
سلام
ممنون
تصاویر مد نظر بنده روی هاست خودم آپلود شدند اما چون الگوی پست های سایت بنده یک شکل هستند و فقط بعضی از بخش هاش فرق میکنه من یک فایل اکسل درست کردم و تغییرات رو توی اکسل میدم و بعد فایل html ای که اکسل واسم میسازه رو کپی میکنم توی محیط وردپرس، حالا به خاطر اینکه تعداد پستهایی که قراره گذاشته بشه خیلی زیاده و نیاز دارم سرعتم واسه آپدیت و تکمیل سایت بالا بره، میخوام اولین عکسی که وجود داره (داخل هاست آپلود شده) به عنوان عکس شاخص انتخاب بشه، اگه بخوام دونه دونه عکس شاخص انتخاب کنم خیلی زمانبر میشه واسم

با این توضیحات شما راه حل خاصی مد نظرتون هست؟
با تشکر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
07-08-2016, 10:13 AM
ارسال: #4
با همون افزونه و البته برخی قالب ها امکان تشخیص اولین تصویر داخل متن به عنوان تصویر شاخص هست که نیازی به وارد کردن دستی نباشه اما صرفا وارد کردن مطالب و عدم دقت به نکات سئو هنگام ورود اطلاعات ممکنه زیاد خوش آیند نباشه ، اتفاقا به نظرم مطالب رو نگه دارید و روزی 5-6 تا درست حسابی بفرستید تا اتمام مطالب بهترین امتیاز رو هم بتوندید از گوگل بگیرید حالا باز خود دانید

نهایتا با همون افزونه کار کنید اگر سریع می خواید وارد کنید
امضای هادی صفرزاده
به گروه تلگرامی ما بپیوندید تا آخرین اخبار و مطالب مفید وردپرس را در گوشی یا سیستم خود داشته باشید و همچنین سوالات خود را با ما در میون بگذارید:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ 

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
                                 علم تجربه ایست شیرین و بی پایان کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای انجمن های تخصصی انجمن وردپرس محفوظ می باشد                   طراحی و اجرا : سرورنگار