افزونه rss

یادآوری رمزعبورثبت نام

دوست عزیز: برای مشاهده تمام امکانات سایت باید به سایت وارد شوید ویا ثبت نام نمایید

افزونه rss
زمان کنونی: 08-12-2023, 02:10 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: هندبالیست
آخرین ارسال: هادی صفرزاده
پاسخ: 2
بازدید: 2824

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
31-03-2014, 03:30 PM
ارسال: #1
افزونه rss
سلام من یه سایت هندبالی دارم و میخوام آخرین اخبار سایت irhf.ir رو به طور خودکار در سایت خودم منتشر کنم 
سایت irhf هیچ rss ندارد می خواستم بدونم راهی هست 
لطفا جواب دهید خیلی ممنون
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
01-04-2014, 11:19 AM
ارسال: #2
RE: افزونه rss
با سلام

دوست عزیز  آدرس آر اس اس سایت مورد نظرتون اینه:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا کافی یه افزونه ارسال مطلب خودکار روی وردپرستون نصب کنید تا مطالب بصورت خودکار ارسال بشه که افزونه های زیر موجود هست:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هستند، البته افزونه های دیگه هم احتمالا هستند اما بنده اینا رو تایید می کنم.

افزونه ها برای دانلود ضمیمه شدن

فایل (های) پیوست شده
autoblogged.zip
نوع فایل .zip
دفعات دانلود 0
اندازه 474.77 KB

WPRobot3.62.zip
نوع فایل .zip
دفعات دانلود 0
اندازه 213.79 KB

امضای هادی صفرزاده
به گروه تلگرامی ما بپیوندید تا آخرین اخبار و مطالب مفید وردپرس را در گوشی یا سیستم خود داشته باشید و همچنین سوالات خود را با ما در میون بگذارید:

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
                                 علم تجربه ایست شیرین و بی پایان کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای انجمن های تخصصی انجمن وردپرس محفوظ می باشد                   طراحی و اجرا : سرورنگار