افزونه قرار دادن محصولات سایت به همراه عکس شاخص در یک برگه خاص

یادآوری رمزعبورثبت نام

دوست عزیز: برای مشاهده تمام امکانات سایت باید به سایت وارد شوید ویا ثبت نام نمایید

زمان کنونی: 08-12-2023, 01:46 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: رضا یزدان خواه
آخرین ارسال: هادی صفرزاده
پاسخ: 6
بازدید: 6797

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
26-02-2014, 02:27 PM
ارسال: #1
با سلام 
من به افزونه ای احتیاج داشتم تا بتونم مطالب و محصولات یک دسته خاص را به صورت ویترین فروشکاهی به همراه عکس شاخص و همچنین عنوان و یک توضیح کوچک در یک برگه خاص  نمایش بده. به این صورت که با انتخاب محصولات و موضوعات یک دسته خاص کلیه پست های این دسته به صورت یک ویترین فروشگاهی در یک برگه خاص نمایش داده بشه لطفأ راهنمایی کنید آیا افزونه یا کد خاصی برای این کار وجود دارد.
متشکرم 
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
26-02-2014, 07:53 PM
ارسال: #2
RE: افزونه قرار دادن محصولات سایت به همراه عکس شاخص در یک برگه خاص
با سلام

دوست عزیز شما می تونید از افزونه پرکاربرد ووکامرس استفاده کنید که ورژن آخر اون همراه با فارسی سازش رو از آدرس زیر می تونید تهیه کنید:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امضای هادی صفرزاده
به گروه تلگرامی ما بپیوندید تا آخرین اخبار و مطالب مفید وردپرس را در گوشی یا سیستم خود داشته باشید و همچنین سوالات خود را با ما در میون بگذارید:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
27-02-2014, 12:09 AM
ارسال: #3
(26-02-2014 07:53 PM)هادی صفرزاده نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با سلام

دوست عزیز شما می تونید از افزونه پرکاربرد ووکامرس استفاده کنید که ورژن آخر اون همراه با فارسی سازش رو از آدرس زیر می تونید تهیه کنید:

سلام و از پاسخ شما متشکرم
دوست من، من در سایتم که فروش آنلاین فایل هست از یک افزونه فروشگاه ساز استفاده می کنم که قبلأ پولی تهیه کردم ولی  در آن این امکان وجود ندارد که بتوانم محصولات را به صورت ویترین نمایش دهم. می خواستم ببینم آیا این امکان هست تا از کد یا افزونه ای به غیر از یک افزونه فروشگاهی دیگر استفاده کنم تا بتوانم پست های یک دسته خاص را به صورت ویترین فروشگاهی در دو ستون یا یک ستون به همراه تصویر شاخص و یک توضیح کوچک فهرست وار (شبیه برخی از سایت های نیازمندی و تبلیغاتی ) در یک برگه خاص نمایش دهم. به این صورت که می خواهم تمام پست های یک دسته خاص به صورت یک فهرست ویترینی در یک برگه جلوی دید کاربران قرار گیرد و بتونن از بین آن ها انتخاب کنند.

متشکرم
27-02-2014, 11:14 AM
ارسال: #4
سلامی دوباره

برای ویترین کردن سایتتون باید قالب مناسب برای سایتتون نصب کنید و محصولاتتون رو لینک کنید به مطالبتون البته من دقیقا نمیدونم افزونه شما چجوری کار می کنه (خودش مطلب اطسال می کنه یا جداست یا ...) اما برای نمایش محصولات با کمک یه افزونه فروشگاهی شما می تونید برای هر محصولتون تو یه قالب مناسب که باید سرچ کنید یا سفارش بدید به بنده تا پیدا بشه مطلبی ارسال کنید همراه با تصاویر خودش بعد داخل مطلب لینک خرید رو بزارید. اما اگه مثل ووکامرس باشه خیلی راحت با ارسال محصول به همون نتیجه ایی که می خواید می تونید برسید.

برای اطلاعات بیشتر از افزونتون به فروشنده افزونه پیام بدید تا ببینید مثل ووکامرس هست یا نه برای هزینه کردن برای قالب مناسب هم می تونید به بنده پیام خصوصی بدید تا با کمترین هزینه قالب رو آماده کنم.

موفق باشید ..
امضای هادی صفرزاده
به گروه تلگرامی ما بپیوندید تا آخرین اخبار و مطالب مفید وردپرس را در گوشی یا سیستم خود داشته باشید و همچنین سوالات خود را با ما در میون بگذارید:

16-03-2014, 08:11 PM
ارسال: #5
سلام دوستان من تازه عضو این سایت من یک افزونه می خوام که بتونم در سایت تصاویر یکی پس از دیگری نمایش بده (متحرک) با آموزش ممنون؟
19-03-2014, 12:23 PM
ارسال: #6
با سلام و پوزش بابت تاخیر در پاسخ

دوست عزیز برای ساخت یه فروشگاه و یا درج محصول همراه با تصویر می تونید از افزونه های زیادی استفاده کنید اما من به شما افزونه ووکامرس رو پیشنهاد می دم که هم قالب های مناسبی براش هست و هم خودش امکانات زیادی داره که می تونید نهایت استفاده رو ازش ببرید

برای اطلاعات بیشتر به پشتیبان فارسی افزونه مراجعه کنید:

امضای هادی صفرزاده

ارسال پاسخ 

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
                                 علم تجربه ایست شیرین و بی پایان کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای انجمن های تخصصی انجمن وردپرس محفوظ می باشد                   طراحی و اجرا : سرورنگار