افزونه با قابلیت عضویت فروشنده غیر رایگان

یادآوری رمزعبورثبت نام

دوست عزیز: برای مشاهده تمام امکانات سایت باید به سایت وارد شوید ویا ثبت نام نمایید

زمان کنونی: 29-05-2023, 12:51 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: علیاردلان
آخرین ارسال: علیاردلان
پاسخ: 3
بازدید: 2244

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
28-06-2016, 10:32 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 28-06-2016 10:34 PM، توسط علیاردلان.)
ارسال: #1
سلام دوستان عزیز
امیدوارم حالتون خوب باشه
من نیاز به یک افزونه برای وردپرس دارم که فروشنده های مختلف (مثل سایت rtl-theme.com ) توش عضو بشن و محصولاتشون رو توش قرار بدن ولی پرداخت به سایت انجام بشه اما در صفحه هر فروشنده مشخص باشه که چه مقدار فروش داشته تا سر ماه هزینه از طرف مدیریت اصلی براشون واریز بشه
ممنون میشم راهنماییم کنید از چه افزونه ای میتونم استفاده کنم؟ ترجیحا افزونه اش پولی باشه تا پشتیبانی هم داشته باشه
با تشکر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
29-06-2016, 03:47 AM
ارسال: #2
RE: افزونه با قابلیت عضویت فروشنده غیر رایگان
دوست من با یه افزونه نمی تونید این کار رو انجام بدید باید قالب مخصوص نصب کنید که برای این کار آماه شده باشه...

اگر مایل باشید قالب آماده وب سایت راست چین (تم فارست) رو ما داریم می تونیم اون رو بصورت کامل بهتون ارائه بدیم و یا اگر مثل اون نمی خواید می تونیم قالب دیگه ایی بهتون پیشنهاد بدیم تا کارتون رو راه بندازه :-)
امضای هادی صفرزاده
به گروه تلگرامی ما بپیوندید تا آخرین اخبار و مطالب مفید وردپرس را در گوشی یا سیستم خود داشته باشید و همچنین سوالات خود را با ما در میون بگذارید:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
02-07-2016, 01:21 AM
ارسال: #3
RE: افزونه با قابلیت عضویت فروشنده غیر رایگان
(29-06-2016 03:47 AM)هادی صفرزاده نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوست من با یه افزونه نمی تونید این کار رو انجام بدید باید قالب مخصوص نصب کنید که برای این کار آماه شده باشه...

اگر مایل باشید قالب آماده وب سایت راست چین (تم فارست) رو ما داریم می تونیم اون رو بصورت کامل بهتون ارائه بدیم و یا اگر مثل اون نمی خواید می تونیم قالب دیگه ایی بهتون پیشنهاد بدیم تا کارتون رو راه بندازه :-)
سلام
خیلی ممنون میشم جزیئات فروش قالب سایت راست چین و همینطور سایر پیشنهاداتتون رو برای بنده پیغام خصوصی بدید
با تشکر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ 

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
                                 علم تجربه ایست شیرین و بی پایان کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای انجمن های تخصصی انجمن وردپرس محفوظ می باشد                   طراحی و اجرا : سرورنگار